Bőr termékeink közül 1 Ft-ért

Bőr termékeink közül
Érdekli a termékünk?
1 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bőr termékeink közül

Termék leírása:

A Vito Fulla curry bőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. A fejtámasz állítható, és a háttámla mozdítható, hogy megtalálhassa az Önnek leginkább megfelelő kényelmi pozíciót. A kartámasz állítható, ezzel növelve a kényelmi funkcionalitást. Momentán sárga színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitelben kapható. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
- Állítható oldalsó kartámasz
- Állítható háttámla

- Multirelax
Méretek:
- 305x260cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom