Ülőgarnitúrát keres? Hívjon bennünket a +36 70 / 626 5033 telefonszámon

Vásárlási tudnivalók

2015-11-03 08:23

Nem webáruház vagyunk

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy olyan raktár, ami Magyarország egyik legnagyobb szekrénysor (szekrenysor.net), franciaágy (http://franciaagy.net), kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Nem lehet tőlünk látatlanban rendelni, ki kell jönni, meg kell nézni, hogy mit vesz! Telefonos egyeztetés (visszahívást is kérhet) szükséges a látogatáshoz.

Az árak minden esetben olcsóbbak, ezzel is kedvezve az Önök pénztárcájának. Nincsen nagy kiszolgálószemélyzetünk, ezért megkérjük Önöket, hogy egyszer jöjjenek hozzánk, amikor már mindenhol tájékozódtak az árakról. Szívesen elmondjuk, hogy hol található még és milyen bútoráruház, tudunk tippet is adni, mert nem tartunk a konkurenciától. Sőt, biztatunk is mindenkit, hogy nézzen szét máshol is, és akkor jöjjön hozzánk, ha már mindenhol tájékozódott. Bennünk nem fog csalódni, és öröm lesz betérni a raktárunkba.

Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák összességét, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott garnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Több száz sarokgarnitúránk, L-alakú, U-alakú stb. ülőgarnitúránk van 4000 nm-en.

Sok esetben az ülőgarnitúráink utolsó darabok, vagy limitált számban készülnek. Rendelést is fel tudunk venni, de mivel import termékekről van szó, így néha ennek elkészülése 2-4 hét is lehet! A weboldalon feltüntetett ár természetesen a legolcsóbb kivitelt jelöli. A maradék esetében raktárosunk tájékoztatja Önt, milyen rendelési lehetőségek vannak (szín, anyag, méret).

A weboldalon látható fotók néhány esetben nem aktuálisak a nagy rotáció miatt, ezért elnézésüket kérjük, de a csalódás inkább pozitív lesz, mivel sokkal több a valóságban a kiállított ülőgarnitúra, mint a weboldal tartalma.

Bejelentkezés és felmérés

Kérjük Önöket, hogy a látogatást minden esetben bejelentkezés előzze meg, a teherautók egymást érik, nem mindig érünk rá sajnos, mert a fő tevékenységünk a kereskedők kiszolgálása. Nagykereskedők vagyunk elsősorban (egy másik oka az olcsó áraknak).

Kérjük Önöket,hogy a következő dolgokat tartsák be, ha meglátogatnak minket, cserébe az olcsóságért:

- Legyenek kedvesek mérjék le, mekkora hely áll rendelkezésre az ülőgarnitúra számára (lehet, hogy sokkal nagyobb tetszik meg, mint amit eltervezett a kedves vásárló).

- Kérjük szépen, ne jöjjenek felderítő útra, egyből hozzák magukkal azt a személyt, aki kompetens vásárlásban (mire visszajönnének, általában már eladjuk, amit kinézett).

Az olcsoulogarnitura.hu csapata szívesen fogadja Önöket raktárunkban!

Készítette: Komáromi Zsófia
Olcsoulogarnitura.hu © 2020