Vásárlási tudnivalók

2015-11-03 08:23

A nálunk megvásárolt bútort országos szinten kiszállítjuk a lakásába-TELJESEN INGYEN!

Mi nem csupán abban vagyunk partnerek, hogy olcsón, jó minőségben első osztályú kanapékat és ülőgarnitúrákat biztosítsunk vásárlóinknak. Ha megtalálta álmai bútorát, akkor azt ingyenesen kiszállítjuk bárhová az országban.


Ön tulajdonképpen a lengyel gyártótól rendeli meg a terméket a mi közreműködésünkkel. Nagyon csekély személyzettel működünk, ezért még az első osztályú, import termék minőség mellett is megengedhetjük magunknak, hogy ingyenes kiszállítással kedvezzünk vásárlóinknak. Termékeink jellemzően a legolcsóbbak országszerte és ezt igyekszünk így is tartani.


Kínálatunk a legváltozatosabb darabokból áll. Egyaránt árulunk sarokkanapékat, U alakú kanapékat, foteleket, egyenes kanapékat, hatalmas kínálatban. A legtöbb darabunk akár 4-5 színvariásban is kapható, így lakása stílusától függetlenül könnyedén találhat olyan terméket a kínálatunkban, amire szüksége lenne.

A megrendelés végett kérjük, mindenképpen telefonáljon-hiszen így tudja azt leadni! Amennyiben megvan a kiszemelt bútora, hívjon minket bátran!

Felhívom