Valódi bőr ülőgarnitúrát keres?

2016-03-20 21:31

Nálunk megtalálja! A forma és stílus lehet klasszikus, vagy éppen modern, de a bőr soha nem megy ki a divatból, minden ülőgarnitúrának jól áll. Esztétikus, természetes és könnyen tisztható. A másik nagyon fontos szempont a kopásállóság, azaz a magas élettartam.

A bőr legtermészetesebb és legősibb anyagaink közé tartozik. Felhasználása egyidős az emberiséggel. Talán ezért is olyan népszerű, mert érezzük a természetet, az ősi megnyilvánulást. Mai napig nagyon sokan vesznek bőr ülőgarnitúrát, kanapét, és nemcsak idősebbek, hanem a fiatalok körében is népszerű.

Kezdjük rögtön a leghúzósabbal, ami egyedüli hátránya ezeknek a bőrbútoroknak: az árral. Valódi bőrből készült ülőgarnitúra nincsen 100eFt környékén, aminek az az oka, hogy egy marha, vagy akármilyen bőrből készült ülőgarnitúrára csak a bőr, azaz az anyag kerül ennyibe. És akkor még nem számoltuk a faanyagot, az egyéb kárpitos kellékeket, a munkadíjat, szállítást stb.

Ha viszont az nézzük, hogy ezek az ülőgarnitúrák örö kéletűek minimális odafigyeléssel (tisztítás, nem hagyjuk a bőrt kiszáradni stb.), akkor verik akármelyik anyagú ülőgarnitúrát. Persze, mára elő tudnak állítani nagyon nagy kopásállóságú anyagokat kanapékhoz is, de azért a bőr, mindig bőr marad. Egyfajta presztízst is ad a szobának, ezért a felső középosztály elengedhetetlen bútorzata.

Kattintson ide a bőr ülőgarnitúrákhoz!
http://olcsoulogarnitura.hu/bor-ulogarniturak

Felhívom