Spectra ágyazható sarok ülőgarnitúra 349.000 Ft-ért

Spectra ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Spectra ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Spectra ágyazható sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. A darab ágyazható kivitelű, így akár éjjeli vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos kivitelben kapható. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Állítható fejtámla
Méretek:
- 325x190cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom