Santa Fe exkluzív sarok ülőgarnitúra 349.000 Ft-ért

Santa Fe exkluzív sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santa Fe exkluzív sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Santa Fe exkluzív sarokkanapé igényes, frappáns darabja kereskedésünknek. Rendkívül modern, ez által feldobhatja a helység hangulatát. A felületi kialakítása puha és kényelmes, a díszítő varrások csak növelik a megjelenési eleganciát.  Az előre-hátra állítható fejtámla, háttámla és a mozdítható oldalsó kartámasz a kényelmi funkcionalitás és esztétikumot fokozza. Meg szeretné kapni a darabot? Akkor ne habozzon hívni minket készletinformációval kapcsolatban!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható háttámla,
- Kattanó fejtámlák,

- Mozdítható oldalsó kartámasz

Méretek:
-310x190cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hullámrugók

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom