Ruben kanapé 151.900 Ft-ért

Ruben kanapé
Érdekli a termékünk?
151900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Ruben kanapé

Termék leírása:

Ruben kanapé a rubin színben díszelgő kanapé. Anyaga és színe is hű a kanapé nevéhez, hiszen a Ruben mint a rubint. Praktikussága, hogy napközben kényelmes dupla komfortos felülete szolgáltatja a pihenést, de éjszaka egyszerűen megágyazva a szétnyitható ülőrész garantálja a megfelelő kényelmet. Ülőfelülete és fekvőfelülete hullámrugós és hideg habos kombinált No-Sag rendszerű, így mindig a legnagyobb kényelem veszi önt körül. Mindeközben kényelmes, kétszemélyes kanapéként és szinte teljesértékű franciaágyként is használható, nagy 158 x 199 cm-es fekvőfelülete miatt. Igényes króm lábakkal és praktikus ágyneműtartóval az ön szobájának dísze lehet. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket most, és rendelje meg azonnal vagy jöjjön el hozzánk és próbálja ki akár. Keressen minket bátran!

Méretei: 206x98cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 206 cm,
 - Magasság: párnával 99 cm,
   párna nélkül: 79 cm
 - Mélység: 98 cm,
 - Fekvőfelület: 160 x 200 cm

 - Ülő magasság: 48 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 62 cm
   párnával: 83 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Előre ágyazható
 - Egymás mellé helyezve bővíthető

Színek:
 - 403-05 - Rubint vörös (szövet)

Felhívom