Rondo ágyazható sarok ülőgarnitúra már -tól

Rondo ágyazható sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 320.000 Ft helyett!
320000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Rondo ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Rondo ágyazható sarokkanapé igényes, egyszerű megjelenésű darab, könnyedén beleillik bármelyik nappaliba. Egy exkluzív otthonban tökéletesen megállja a helyét, egyébként pedig növeli a hely modernitását. Megjelenése különleges a felületi kialakítása miatt. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns. Ágyazható, így remek lehetőséget nyújt, ha a vendégeinket éjszakára el kellene szállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolásra is felhasználható. Amennyiben érdeklődik, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal! Készletről vihető.

ADATOK:

Méretek:
- 200x290cm külső méret

- 140x210cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás

Felhívom