Relaxa német sarok ülőgarnitúra 649.000 Ft-ért

Relaxa német sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
649000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Relaxa német sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Relaxa német sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A kartámasz mozdítható, a kényelmi funkcionalitás fokozásának érdekében. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
- Szélesség:270x300cm,

Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításban

Felhívom