Reggio 3-2-1 ülőgarnitúra már -tól

Reggio 3-2-1 ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Reggio 3-2-1 ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Reggio 3-2-1 ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Kevés helye lenne a lakásban? Gondot jelent, hogy soha nincs elegendő hely? Semmi probléma! Ágyneműtartós kivitelénél fogva rengeteg helyet megspórolhat nekünk, könnyen használható tárolási feladatokra. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. FIGYELEM! Webáruházunkban nem zajlik kifejezetten online értékesítés, a darabokat egyeztetés során kaphatja meg, értékesítőnket keresve. A darab készletről is kapható, és rendelhető is. Amennyiben felkeltettük a figyelmét, ne habozzon hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon, és érdeklődjön az aktuális készletinformációk felől! Ha nincs éppen raktáron, akkor be tudjuk szerezni Önnek, és megrendeljük.

ADATOK:

Funkciók:
- Kinyitható, tárolós darab
- Állítható oldalsó kartámasz
- Kattanó fejtámlák,

Kivitel:
- Többféle színben is kapható, rendelhető.

3-as elem: 

 - 197.000 Ft

2-es elem: 

 - 180.000 Ft

1-es elem: 

 - 140.000 Ft


Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom