Pasadena barna bőr ülőgarnitúra 549.000 Ft-ért

Pasadena barna bőr ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Pasadena barna bőr ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Pasadena barna bőr ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Az állítható fejtámla, és a mozdítható oldalsó támla fogja segíteni abban, hogy a tökéletes kényelmi harmóniát megtalálhassa. Momentán barna színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Balos kivitelben kapható. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A vásárlási árba a puff is bele foglalt. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó kar

- Állítható fejtámla
Méretek:
- 285x180cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom