Pandora bézs színű sarok garnitúra fotellel 300.000 Ft-ért

Pandora bézs színű sarok garnitúra fotellel
Érdekli a termékünk?
300000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Pandora bézs színű sarok garnitúra fotellel

Termék leírása:

A Pandora bézs színű sarok garnitúra fotellel remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. Jelenleg bézs színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Balos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Ágyneműtartós
Méretek:
- 255x180cm befoglaló

- 189x125cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom