Nils U alakú ülőgarnitúra 240.000 Ft-ért

Nils U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
240000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nils U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Nils U alakú ülőgarnitúra megérkezett. Kis praktikus méretével és ötletes ágyazhatóságával a kisebb garzonok, albérletek kedvelt bútora lehet, akárcsak úgy, mint a sarokülőgarnitúra változata. A 320 cm szélessége és a 160 cm-es mélysége, valamint másik oldalán a175 cm-es, már tökéletes lehet 3-4 átlagos felnőtt számára, de akár 5-en is elférhetnek rajta kényelmesen. Ágyazható kialakítása egyszerű, a párnákat eltávolítva a háttámla előredöntve oldható meg, ami mellé még plusz helyet nyerhetünk az ottomán párnája mögötti szivacsot is eltávolítva. Jobbos és balos kialakítása, ágyazható ás ágynemű tartós verziója minden igényt kielégíthet. A ülőgarnitúra rendelhető bútor lévén több színben és anyagban is megvásárolható, és megrendelhető. Ha tetszik az általunk bemutatott ülőgarnitúra, hívjon minket és rendelje meg azonnal, vagy jelentkezzen be hozzánk és nézze meg személyesen.

Méretei: 320 x 160 x 175 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 321 cm,
 - Magasság: párnákkal: 84 cm,
   párnák nélkül: 69 cm
 - Mélység: 160 - 175 cm,
 - Fekvőfelület: 130 x 202 cm

- Ülő magasság: 37 cm,
- Ülő mélység: 64 - 84 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Ledönthető hideghabos háttámlával.
 - Levehető háttámla szivacsozással növelt fekvő felülettel
 - Tetszőlegesen variálható szín és anyagban

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom