Nemo valódi bőr sarok ülőgarnitúra relax fotellel 699.000 Ft-ért

Nemo valódi bőr sarok ülőgarnitúra relax fotellel
Érdekli a termékünk?
699000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nemo valódi bőr sarok ülőgarnitúra relax fotellel

Termék leírása:

A Nemo valódi bőr sarok ülőgarnitúra relax fotellel igényes megjelenésű, pompás darabunk. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó fejtámasz

Méretek:
- 300x200cm befoglaló,

- 120x230cm fekvőfelület

Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom