Nancy ágyazható sarokkanapé 0 Ft-ért

Nancy ágyazható sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
0 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nancy ágyazható sarokkanapé

Termék leírása:

A Nancy ágyazható sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Állítható fejtámasz
Méretek:
 - 285x265cm
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Balos kialakítás

Felhívom