Martinique valódi bőr sarok ülőgarnitúra 439.000 Ft-ért

Martinique valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
439000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Martinique valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Martinique valódi bőr sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A díszítő varrás, mely a felületén megjelenik, különleges megjelenést kölcsönöz neki. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható kartámasz biztosítja, hogy könnyedén megtalálhassa az Ön számára leginkább megfelelő pozíciót. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Martinique valódi bőr sarok ülőgarnitúra. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
-Állítható háttámla

-Kattanó kar

Méretek:
- Szélesség:325x195cm,

Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom