Maranello sarok ülőgarnitúra 417.600 Ft-ért

Maranello sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
417600 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Maranello sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Maranello sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Ágyneműtartós funkció

- Motoros relax
Méretek:
- 330x207cm szélesség

- 90/72cm magasság párna függvényében
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület


Felhívom