Magic relax valódi bőr ülőgarnitúra 549.000 Ft-ért

Magic relax valódi bőr ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Magic relax valódi bőr ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Magic relax valódi bőr ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Különféle tárolási feladatokra is remekül felhasználható, ugyanis ágyneműtartós kivitelű. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relax funkció

- Ágyneműtartós funkció

- Állítható fejtámla
Méretek:
- 200x800cm, 180x80cm szélesség
Kivitel:
- Hullámrugós ülőfelület


Felhívom