Luzern II sarok kanapé 218.000 Ft-ért

Luzern II sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
218000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Luzern II sarok kanapé

Termék leírása:

Mintha csak neked tervezték volna ezt a kanapét, puha tapintású szövet, kényelmes ülőfelületek, széles ottomán. Ezen a kanapén kényelmesen heverészhetsz pároddal és lazíthattok zenehallgatás közben vagy tévézve, vagy jót beszélgetve. De nem csak erre jó: a barátok is kényelmesen elférnek rajta, mert mintha hívogatna, hogy kényelmesen üldögéljetek rajta és beszélgessetek akár egész éjszaka, de egy buli alkalmával is társasági élet szerves része lehet. Amikor vége a bulinak, de még nem mennének a vendégek, akkor is kiveszi a részét, hisz kényelmes és tágas ággyá alakítható, ahol 2 ember kényelmesen elfér a 140 x 213cm-es fekvőfelületén. Német partnerünk masszív, de igényes és szép kanapéjának ülőfelületei hullámrugós és hideg habos kombinált No-Sag ülései és magas kopásállóságú microfabre kárpitja a tartósságra és kényelemre lett tervezve, mely bőrhatású, de anyaga szövet. A sarok kanapé jobbra és balra is szerelhető, valamint kihúzható ülőlapja alatt tágas ágyneműtartót rejt a 254 x 208 cm-es kanapé. Ha tetszik kanapénk, amit bemutattunk neked, ne késlekedj, rendeld meg most, hívj bátran, beszélj értékesítőnkkel és gyere el, nézd meg, ha ki van állítva, vagy rendeld meg rögtön, ebben a kanapéban biztos nem csalódsz, ha ilyet keresel.

Méretei: 254x208cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - Zseb a kanapé oldalán

Méretek:
 - Szélesség: 254 cm,
 - Magasság: párnával 87 cm,
   párna nélkül: 77 cm
 - Mélység: 208 cm,
 - Fekvőfelület: 140 x 213 cm

 - Ülő magasság: 44 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 79 cm
   párnával: 55 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású
 - Átszerelhető

Színek:  - 411/03 - 727/09 - Sötét olaj zöld (microfabre szövet)

Felhívom