Luis elöre ágyazható kanapé 197.500 Ft-ért

Luis elöre ágyazható kanapé
Érdekli a termékünk?
197500 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Luis elöre ágyazható kanapé

Termék leírása:

Az élet jó dolgokból, és sajnos néha rossz dolgokból is áll. Jó dolog, hogy vannak olyan barátok, akik meghallgatnak és segítenek, ha baj van. Mindenek előtte egy kiadós beszélgetéssel segítenek, amihez tökéletes helyet kínál önnek a német partnerünk Luis kanapéja. Kényelmes ülőhelyet kínál és pillanatok alatt átbeszélhető minden nagyobb baj és bánat, és ha estébe nyúlóan elhúzódna, akkor kinyitva a kanapénk kényelmes fekvőhelyet kínál. Néhány egyszerű lépéssel a kanapé kinyitható és máris kész a 121 x 201 cm-es kényelmes fekvőfelületű fekhely. Ülőfelülete kényelmes No-Sag kombinált ülőrészből áll, ami hullámrugós részből és hideg habos felületből kombináltak, ez pedig kényelmes kárpittal borított, amik kellemes színei minden lakásba jól illeszkednek. Ezen a kanapén pihenve és beszélgetve biztos hamar feltöltődik az ember és pozitív gondolatokkal töltve, újult erővel folytatja a napot. Ha kedvet kapott, hogy az ön otthonában is legyen egy ilyen kanapé, ne késlekedjen, hívjon minket! Rendelje meg akár most.!Keressen minket bizalommal!

Méretei: 166x101cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Elöre ágyazható

Méretek:
 - Szélesség: 166 cm,
 - Magasság: párnákkal 90 cm,
   párnák nélkül: 71 cm
 - Mélység: 101 cm,

 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: párnákkal: 62 cm
   párnák nélkül: 84 cm
 - Fekvő felület: 121x197 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós No-Sag kombinált ülőfelület
 - Minden párna tartozék

Állás:
 - Egyenes kanapéágy

Színek:
 - 474/03 - 474/03 - világos menta zöld
 - 474/05 - 474/05 - rózsaszín
 - 474/08 - 474/08 - barna
 - 474/19 - 474/19 - szürke

Felhívom