Livorno U alakú ülőgarnitúra 517.100 Ft-ért

Livorno U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
517100 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Livorno U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Livorno U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. A hátlapot valódi szövet borítja. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Ágyneműtartós funkció 

- Állítható fejtámlák
Méretek:
- 354x265cm szélesség

- 104x91cm magasság (párnával és anélkül)

- 48cm ülési mélység 

- 289x130cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület


Felhívom