Lightning ülőgarnitúra 409.700 Ft-ért

Lightning ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
409700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lightning ülőgarnitúra

Termék leírása:

Ez a német Lightning ülőgarnitúra mindent tartalmaz, amit egy modern sarok ülőgarnitúrának tartalmaznia kell. Lemerült a telefon, tablet vagy e-book? Ezzel a sarok kanapéval ez már nem probléma! A kartámaszba épített USB töltővel pillanatok alatt újratöltheti eszközeit. A hullámrugókból és poliéterhabból készült kiváló minőségű párnák közt pillanatok alatt elfelejti a mindennapi problémákat és ön is újra feltöltődhet. Ez az ülőgarnitúra minden fajta jóval fel van szerelve, hogy az ön otthonának kis oázisa legyen. Karfákba süllyesztett csatlakozók, és kezelőszervekkel vezérelheti a kanapéba épített LED világítást, így hangulatának megfelelőre színezheti lakásást egy gombnyomással. Válassza ki kedvenc zenéjét a pihenés közben, élvezze a kanapéba épített hangrendszert, amire bluetooth-on keresztül telefonját, tablet-jét vagy erre alkalmas Tv-jét is csatlakoztathatja. Az egész család számára elegendő helyet biztosít a kb. 345 x 191 cm-es méretével, amibe még egy kb. 271 x 154 cm-es vendégágy is be van építve, ágyneműtartóval. Ezt az ülőrész előre húzásával és a háttámla ledöntésével tudjátok kinyitni.Az ülőgarnitúra tartalmazza a 3 darab nagy párnát és a két kis díszpárnát. Ne habozzon tovább és élvezze otthonában ezt a modern minden igényeknek eleget tévő kanapét!

Méretei: 345 x 191 cm

ADATOK:

Funkciók:
 - RGB LED villágítás a bútor elejébe építve,
 - LED kezelőszevek a karfába süllyesztve,
 - Beépített hangszórók és erősítő a karfákban,
 - Bluetooth-os fejegység és USB töltő a pendrive csatalkozási lehetőséggel,
 - Ágyazható verzió,
 - Ágyneműtartós verzió

Méretek:
 - Szélesség: 345 cm,
 - Magasság (párnákkal/párna nélkül): 88 / 73 cm,
 - Mélység: 191 cm,

 - Ülő magasság: 44 cm,
 - Ülő mélység (párnákkal/párna nélkül): 62 / 86 cm,

Kivitel:
 - Hullámrugós felfüggesztésű NoSAG ülőfelülettel.
 - Extra puha kivitel.
 - Ágyazható és ágyneműtartós kialakításban.
 - Anyaga: szövet párnák, amihez tartozik 3 nagy párna és 2 kispárna.

Állás:
 - Jobbos állásban,
 - Balos állásban,
 - Átszerelhető

Felhívom