Lido Systemo sárga sarok ülőgarnitrúra 569.000 Ft-ért

Lido Systemo sárga sarok ülőgarnitrúra
Érdekli a termékünk?
569000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lido Systemo sárga sarok ülőgarnitrúra

Termék leírása:

A Lido Systemo sárga sarok ülőgarnitrúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Momentán sárga színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:

- Motoros relax

 - Állítható fejtámla

Méretek:
- 264x235cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom