Leona tárolós sarokkanapé 259.000 Ft-ért

Leona tárolós sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
259000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Leona tárolós sarokkanapé

Termék leírása:

A Leona tárolós sarokkanapénk puha felülettel, és kivitellel rendelkezik, melyet a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatnak. Mivel ágyazható, ezért az éjszakai vendégvárás is megoldott lehet. Tárolós voltánál fogva akár ágynemű tárolására is remek lehet, így helyet spórolhatunk meg a lakásunkban. Akár jobbos, és balos kivitelben is tudunk szolgálni. A rendelési idő kicsit hosszabb, ezért hívja azonnal értékesítőnket, ha megtetszett Önnek a darab!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartós 
Méretek:
 - 250x185cm a kiterjedés
 - 180x120cm a fekvőfelület
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakítás
 - Balos kialakítás

Felhívom