Lava szürke szövet ülőgarnitúra 299.000 Ft-ért

Lava szürke szövet ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lava szürke szövet ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Lava szürke szövet ülőgarnitúra szett remek, kiváló minőségű szettje kereskedésünknek. Két darabból áll, egy hármas, és egy kettes kialakításból. Egyszerű, letisztult megjelenésénél fogva igényességet visz a környezetbe.  Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A szövetből készült anyaga teszi igényes, kiváló, frappáns darabbá. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

Felhívom