Lava 2-es ülőgarnitúra puffal 180.000 Ft-ért

Lava 2-es ülőgarnitúra puffal
Érdekli a termékünk?
180000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lava 2-es ülőgarnitúra puffal

Termék leírása:

A Lava 2-es ülőgarnitúra puffal igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmét. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. A vásárlási árba a puff is bele foglalt. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámasz
Méretek:
- 210x100cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás


Felhívom