Largo bordó sarok ülőgarnitúra 397.300 Ft-ért

Largo bordó sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
397300 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Largo bordó sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Largo bordó sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Több színben is kapható, ezért megtalálhatja azt a megoldást, ami a lakásához legjobban illik. Jobbos, valamint balos állásban is tudjuk biztosítani, ez által könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, amire szüksége lenne. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyneműtartós funkció,
- Ágyazható kialakítású,

Méretek:
- 325x195cm, befoglaló

- 154x260cm, fekvőfelület 

Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom