Keny ágyneműtartós kanapé 72.000 Ft-ért

Keny ágyneműtartós kanapé
Érdekli a termékünk?
72000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Keny ágyneműtartós kanapé

Termék leírása:

A Keny ágyneműtartós kanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A képen látható párna a teljes árba foglalt. Több színben is rendelhető. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Ha megtetszett a darab, ne felejtse el leadni rendelését a 06/70 626-50-33 számon értékesítőnknél!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
Méretek:
 - 100x87x90cm
 - 100x190cm fekvő felület
Kivitel:
 - Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Felhívom