Karamba sarok ülőgarnitúra 369.000 Ft-ért

Karamba sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
369000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Karamba sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Karamba sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció,

- Ágyneműtartós funkció
- Mozdítható oldalsó támla,

Méretek:
-300x175cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hullámrugók és a poliéterhab

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom