Jengen sarok kanapé 320.200 Ft-ért

Jengen sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
320200 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Jengen sarok kanapé

Termék leírása:

Modern sarok kanapé, ami egy ottománból és a mellette lévő 2 ülőegységes részből áll, ívelt karfákkal. Időtálló igényes kárpitozással és sima lapos felülettel és letűzésekkel. A Jengen sarok kanapé díszítő varrásai és íves tűzött párnái harmonikus és kényelmes üllőhelyet biztosítanak használóinak, de ágyazható és ágyneműtartós is. Az ottomán rész nem csak tágas fekvő és ülőfelületet biztosít, hideg habos és hullámrugós No-Sag kombinált ülőfelülete alatt tágas tároló, azaz ágyneműtartós résszel rendelkezik. A két személyes ülőrész is ugyan csak ilyen No-Sag kombinált ülőfelülettel van szerelve, és innen húzható ki és ágyazható ki a kanapé ágya is, mely kinyitva 153 x 240 cm. A sarok kanapé jobbra és balra is szerelhetős, így ha később át szeretné alakítani nappaliját vagy szobáját, akkor elég csak a kanapét is átszerelnie. Ha megtetszett a Jengen sarok kanapénk, ne habozzon, hívjon minket és rendelje meg minél hamarabb vagy látogasson meg minket és nézze meg, próbálja ki élőben! Készlet információért hívjon minket!

Méretei: 297x207cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 297 cm,
 - Magasság: párnával 86 cm,
   párna nélkül: 74 cm
 - Mélység: 207 cm,
 - Fekvőfelület: 153 x 240 cm

 - Ülő magasság: 43 cm,
 - Ülő mélység: párnával: 62 cm
   párna nélkül: 84 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós No-Sag kombinált ülőfelület

Állás:
 - jobbos állású
 - balos állású

Színek:
 - 495/09 - 495/09 - világos szürke
 - 317/07 - 317/07 - világos bézs
 - 317/09 - 317/09 - sötét szürke
 - 317/19 - 317/19 - világos szürke

Felhívom