Jamaica ágyazható ülőgarnitúra 162.700 Ft-ért

Jamaica ágyazható ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
162700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Jamaica ágyazható ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Jamaica ágyazható ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A darabhoz járnak a párnák is. Amennyiben meg szeretné vásárolni a darabot, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációkkal kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon. Ha nincs éppen raktáron, ne aggódjon, be tudjuk szerezni Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

Méretek:
-147x203cm

Kivitel:
- No-sag hullám rugós és
- Hideg habos ülőfelület
- A párnák tartozékok

Állás:
-Egyenes kialakítás

Színe: 
- 8 féle


Felhívom