Jaguár U formájú ülőgarnitúra már -tól

Jaguár U formájú ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 320.000 Ft helyett!
320000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Jaguár U formájú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Jaguár U formájú ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Több színű kivitellel is tudunk szolgálni, ezért bármilyen stílusú a lakása, könnyedén megtalálhatja az Önnek tetszőt. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. Amennyiben meg szeretné rendelni, ne habozzon hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós verzió
Méretek:
- 230x335x205cm külső befoglaló

- 260x160cm fekvőfelület 
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
- Többféle színben is
Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom