Enterprise szövet sarok ülőgarnitúra 369.000 Ft-ért

Enterprise szövet sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
369000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Enterprise szövet sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Enterprise szövet sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. A darab ágyazható kivitelű, így akár éjjeli vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Pillanatnyilag szürke színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
 -Állítható fejtámasz, kartámasz

Méretek:
-320x220cm

Kivitel:
- No-sag hullám rugós és
- Hideg habos ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban

Színe:
- Szürke


Felhívom