Emilio szürke sarok ülőgarnitúra 240.000 Ft-ért

Emilio szürke sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
240000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Emilio szürke sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Emilio szürke sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Pillanatnyilag szürke színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:

 - Ágyazható

 - Ágyneműtartós

Méretek:
- 260x170cm befoglaló

- 220x130cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom