Eddie kanapé 171.700 Ft-ért

Eddie kanapé
Érdekli a termékünk?
171700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Eddie kanapé

Termék leírása:

Időtálló tervezés, sallang nélküli, divatos kanapé. A tervező cégek újra és újra publikálják a folyóiratokban az újabb és újabb formákat, trendeket, arra ösztönözve minket, hogy ne maradjunk le és mindig hozzuk mi is az újabb formavilágú kanapékat. Mindig vannak friss ötleteink, hogy egy olyat alkossunk, ami másnak még nincs és el tudjuk hozni önöknek is, megfizethető áron. Ez az Eden kanapé pont egy ilyen darab. Kétszemélyes, ágyazható és ágyneműtartós kanapé, mutatós, de nem túl drága. Ülőfelülete hullámrugós és hideg habos komfortos, még megjelenése az új irányvonalat követi. Kárpitozása igazán kényelmes, puha, mellette magas kopásállóságával befektetése lehet, amit aztán évekig használhat. Kényelmes ágyfunkciójával tökéletes, hogy ott maradjanak estére is a barátok, rokonok, vendégek. Ha érdeki ajánlatunk, ne habozzon, hívjon minket azonnal!

Méretei: 202x108cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 202 cm,
 - Magasság: párnával 86 cm,
   párna nélkül:64 cm
 - Mélység: 108 cm,
 - Fekvőfelület: 202 x 166 cm

 - Ülő magasság: 48cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 90 cm
   párnával: 82 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrúgos kombinált ülőfelület

Állás:
 - Egyenes állásban

Színek:

 - 403/02 - 511/02 - sötét szürke
 - 403/06 - 511/06 - fekete
 - 403/09 - 511/09 - bézs
 - 403/12 - 511/12 - Szürkéskék

Felhívom