Duplo ágyazható kanapé 149.000 Ft-ért

Duplo ágyazható kanapé
Érdekli a termékünk?
149000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Duplo ágyazható kanapé

Termék leírása:

A Duplo ágyazható kanapé puha felületű, és kényelmes darabjaink közé tartozik, ezzel válhat a nappalink, lakásunk felejthetetlen darabjává. Az ülőfelület hideghabos, hullámrugós kivitellel lett elkészítve, így a minőség biztosított. Mivel ágyazható, ezért az éjszakai vendégek elszállásolása is megoldott. Tárolós volta miatt akár ágynemű tárolására is remek lehet. Több színben is meg lehet rendelni eme frappáns, pompás német import kanapét. A teljes árba bele tartozik 4 db párna is. Ha meg szeretné rendelni, hívja értékesítőnket mihamarabb!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartós
 - Akár méreteiben módosítható
Méretek:
 - 202x96cm kiterjedés
 - 160x202cm fekvőfelület
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakítás

Felhívom