Double SE sarok ülőgarnitúra 538.400 Ft-ért

Double SE sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
538400 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Double SE sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Double SE sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmét. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
- Motoros relax
- USB töltő

Méretek:
- 288cm szélesség

- 95/82cm magasság párnával és anélkül 

- 105cm ülési magasság

- 148cm ottomán
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos és balos kialakításban (szerelhető)


Felhívom