Doreen valódi bőr barna sarok ülőgarnitúra 599.000 Ft-ért

Doreen valódi bőr barna sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Doreen valódi bőr barna sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Doreen valódi bőr barna sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel egyszerű, letisztult megjelenéssel bír, ezért feldobja a helység hangulatát. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Momentán barna színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmét. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relax
- Állítható fejtámlák
Méretek:
- 275x265cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom