Doreen currysárga relax sarok ülőgarnitúra 599.000 Ft-ért

Doreen currysárga relax sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Doreen currysárga relax sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Doreen currysárga relax sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos kivitelben kapható. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Amennyiben meg szeretné rendelni, ne habozzon hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
- Multirelax
Méretek:
- 258x270cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom