Domino sarok ülőgarnitúra 0 Ft-ért

Domino sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
0 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Domino sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Formájából adódóan a nagy terek uralkodója. Nappaliba, a társasági élet központjába a legjobb választás. Színei fiatalosak, modernek, a pezsgő élet hozzátartozója. Speciális kialakításának köszönhetően ággyá nyitható, ágyazható, állítható fejtámlás kivitelben is rendelhető. Az alapár a díszpárnákat is tartalmazza. Kényelmével örök hűséget fogad tulajdonosának.


Méretek: Szélesség: 290 cm  Magasság: párnával 87 cm, párna nélkül:82 cm Mélység: 216 cm Fekvőfelület: 166 x 253 cm

Ülő magasság: 42cm Ülő mélység: párna nélkül: 86 cm párnával:55 cm sarok résznél ülő mélység: párnával:82 cm párna nélkül: 102 cm

Szerelhető jobbos és balos elrendezésben is. (Univerzális)

Felhívom