Concerto narancs sarok ülőgarnitúra 549.000 Ft-ért

Concerto narancs sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Concerto narancs sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Concerto narancs sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Tekintve, hogy bőrből készült német import darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Balos kivitelben kapható. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó fejtámasz
- Állítható oldalsó kartámla

Méretek:
- Szélesség:280x190cm,

Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom