Celika sarok ülőgarnitúra már -tól

Celika sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 200.000 Ft helyett!
200000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Celika sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Celika sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Megjelenése letisztultságot, egyszerűséget sugall, ez által dobja fel a helység hangulatát. Ágyazható kivitelben is rendelhető, így az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós kivitelben is kapható, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Jobbos, és balos állásban is tudjuk biztosítani, így megtalálhatja azt a megoldást, ami az Ön nappalijában a legmegfelelőbb. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Mivel elsőrangú alapanyagokból készült, ezért remek minőséget hordoz magában, és strapabíró. Amennyiben le szeretne adni rendelést a kiszemelt darabra, hívja azonnal értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval 189.000,-Ft-tól.
 - Ágyneműtartós változat
Méretek:
 - Szélesség: 270 cm,
 - Magasság: párnával 86 cm,
   párna nélkül: 81 cm
 - Mélység: 185 cm,
 - Fekvőfelület: 218 x 135 cm
- Ülő magasság: 43 cm,
- Ülő mélység: párna nélkül: 85 cm
  párnával: 54 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Akár 70 féle színben és anyagban rendelhető
 - Egyedi méretben is rendelhető.
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom