Carisma sarok ülőgarnitúra 240.000 Ft-ért

Carisma sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
240000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Carisma sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Carisma sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A darab állítható fejtámlával, és mozdítható oldalsó kartámasszal felszerelt, és nem is véletlenül: ez által találhatja el a makulátlan kényelmi pozíciót. Az éjszakai vendégvárás is megoldott, az ágyazható funkcionalitásnak köszönhetően. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Állítható fejtámla

- Állítható kartámasz  
Méretek:
- 295x210cm befoglaló

- 140x235cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom