Caracas U alakú ágyazható ülőgarntúra már -tól

Caracas U alakú ágyazható ülőgarntúra
Most -ért elviheti, 330.000 Ft helyett!
330000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Caracas U alakú ágyazható ülőgarntúra

Termék leírása:

A Caracas U alakú ágyazható ülőgarntúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Ha megtetszett a darab, ne felejtse el leadni rendelését a 06/70 626-50-33 számon értékesítőnknél!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

Méretek:
-330x200x150cm befoglaló

-120x260cm fekvőfelület 

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület


Felhívom