Bilbao U alakú zöld ülőgarnitúra 500.000 Ft-ért

Bilbao U alakú zöld ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
500000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bilbao U alakú zöld ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Bilbao U alakú zöld ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi konstrukciót. Balos kivitelben kapható. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
- A párnák tartozékok
Állás:
- Balos kialakításban
Színek:
- Készletről


Felhívom