Ülőgarnitúrát keres? Hívjon bennünket a +36 70 / 626 5033 telefonszámon

Belgramo sarok ülőgarnitúra már 109.000 Ft-tól

Most 109.000 Ft-ért elviheti, 184.000 Ft helyett!
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Belgramo sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Kompakt ülőgarnitúra korrekt áron. Egyszerű, kifinomult kivitelezés a német precízség védjegyével. Akár ággyá alakítható, ágyneműtartós kivitelben is rendelhető korszerű technikai megoldásokkal. Ülő- és fekvőfelülete egyaránt kényelmes, minőségi anyagokból készült bútor. Hangulatos színösszeállításával sokféle térbe könnyen elhelyezhető, lelke lehet a belső térnek.

Méretei: 240x150 cmHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.

Készítette: Komáromi Zsófia
Olcsoulogarnitura.hu © 2020