Basel kanapé 262.400 Ft-ért

Basel kanapé
Érdekli a termékünk?
262400 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Basel kanapé

Termék leírása:

A Basel kanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós kivitel is van, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. LED világítása egyediséget csempészhet a nappalinkba. Jobbos, és balos állásban is tudjuk biztosítani, így megtalálhatja azt a megoldást, ami az Ön nappalijában a legmegfelelőbb. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Ha megtetszett a darab, ne felejtse el leadni rendelését a 06/70 626-50-33 számon értékesítőnknél!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - LED világítás
Méretek:
 - Szélesség: 272 cm,
 - Magasság: párnával 94 cm,
   párna nélkül:75 cm
 - Mélység: 180 cm,
 - Fekvőfelület: 135 x 220 cm
 - Ülő magasság: 45cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 79 cm
  párnával: 53 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom