Artiano U alakú kanapé 469.000 Ft-ért

Artiano U alakú kanapé
Érdekli a termékünk?
469000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Artiano U alakú kanapé

Termék leírása:

Az Artiano U alakú kanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. Mivel több színben is kapható, ezért könnyedén találhat olyan kivitelt, ami megfelel az Ön igényeinek. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon! 

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Ágyneműtartós
- Kattanó fejtámlák
- Kattanó könyöklő

Méretek:
- 380x250x210cm

Kivitel:
 -Hideghabos, hullámrugós kivitel

Állás:
- Jobbos kialakításban

Felhívom