Artemisz sarok ülőgarnitúra 560.000 Ft-ért

Artemisz sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
560000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Artemisz sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Artemisz ülőgarnitúra családunk következő tagja az Artemisz sarok ülőgarnitúra. Gondolkodott már azon, hogy milyen jó is egy több funkciós ülőgarnitúra, mennyi előnye van és milyen jól is hasznosíthatja ezt a kisebb sarok ülőgarnitúrat? Ha jobban megfigyeli ezt a darabot, akkor láthatja, hogy 2 tároló elem és a nagy fekvőfelület ideális vendégággyá teszi, ha elfáradt barátok, vagy egy hosszúra nyúlt családi vacsora után el kell szállásolni a vendégeket. Hátra léptethető támláival nemcsak a fekvő felületet maximalizálhatja, hanem mikor otthon egyedül vagy párjával pihennek, moziznak, akkor az ülési kényelmet is biztosítja. Mennyivel jobb elheveredve filmezni kényelmesen, mint mikor szigorú üléstartású az ülőgarnitúra. Pont ez a kettősség teszi különlegessé, hisz mikor így a kényelmes, akkor egy mozdulat és máris kész a pozíció váltás. Szerencsére, ennek az ülőgarnitúrának nagy előnye még, hogy más kialakításban is rendelhető, tetszőleges színekben és állásban, illetve egyedi méretben is akár, így ténylegesen a saját lakására igazíthatja. Úgyhogy nemcsak egyenes háttámlás változatban hanem még megtalálható nálunk kicsit nagyobb, körben háttámlás alakban is, illetve hatalmas U alakjában, ami már így igazán grandiózus megjelenést biztosít nappalijának. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket és akár rendelje meg azonnal vagy telefonos bejelentkezés után látogasson el hozzánk, hogy akár kis próbálja élőben, várjuk hívását!

Méretei: 310 x 277 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Hatalmas vendégágy funkció
 - Dupla ágyneműtartós változat
 - Kattanó fejtámlák
 - Léptethető háttámlákkal
 - Kattanó könyöklő
Méretek:
 - Szélesség: 310 cm,
 - Magasság: kinyitott fejtámlával: 101 cm,
   lezárt fejtámlával: 80 cm
 - Mélység: 277 cm,
 - Fekvőfelület: 140 - 170 x 260 cm

- Ülő magasság: 46 cm,
- Ülő mélység: 60 - 87 cm (állítható háttámlákkal)
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - kinyitható ágygépen hideghabos szivacsozással.
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban
 - Plusz ülő egységgel módosítható a szélessége.

Felhívom