Anett U alakú ülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Anett U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Anett U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Anett U alakú ülőgarnitúra megérkezett, elegáns, nagy és kényelmes, ahogy már megszokhatták a bútorainknál. Kialakítása és formavilága igazán impozánssá teszi ezt a bútort mindenki számára: elegáns letűzéseivel, díszítő varrásaival még hívogatóbban hat, hogy otthonában ezen pihenjen meg egy nehéz nap után. Elegáns párnái a nagy betűzések és kialakításuk miatt kevésbé deformálódnak, így jól veszi az egész napos strapát és gyűrődést. Az ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kialakításban rendelhető, egyedi méret is megoldható, szín és anyagvariációi pedig közel 80-90 fajta, amiből tud választani. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk személyesen és keresse Tamást! Értékesítőink állnak rendelkezésére.

Méretei: 425x215x160cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
Méretek:
 - Szélesség: 425 cm,
 - Magasság: párnával 82 cm,
   párna nélkül: 69 cm
 - Mélység: 215 - 160 cm,

 - Ülő magasság: 38 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 90 cm
   párnával: 69 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület
Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású
 - Átszerelhető

Felhívom