Amara 3-2-1 kanapészett 399.000 Ft-ért

Amara 3-2-1 kanapészett
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Amara 3-2-1 kanapészett

Termék leírása:

Az Amara 3-2-1 kanapészett kiváló minőségű szettje kereskedésünknek. Megjelenése letisztultságot, egyszerűséget sugall, ez által dobja fel a helység hangulatát. Mivel ágyazhatók, ezért az éjszakai vendégvárásra is alkalmasak, valamint tárolós voltuknál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmasak lehetnek, például ágynemű tárolására. Több színű kivitellel is tudunk szolgálni, ezért bármilyen stílusú a lakása, könnyedén megtalálhatja az Önnek tetszőt. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartós
Méretek:
 - 100x114cm a kanapé
 - 100x178cm a kettes kivitel
 - 100x234cm a hármas kivitel
Kivitel:
 - Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakítás és fotel

Felhívom